Spolu mimo školu 2016 - 1.C

7.9.2016 - 9.9.2016

Již od roku 2010 připravujeme 2,5 denní pobytové akce pro studenty prvních ročníků táborského Gymnázia Pierra de Coubertina. Na druhý z pobytů školního roku 2016/2017 odjede třída 1. C spolu se svou třídní učitelkou.

24 studentů třídy 1.C a jejich třídní učitelka „tužili“ vzájemné vztahy na v pořadí druhém „adapťáku“ letošního roku. Ve čtvrtek odpoledne navštívil studenty v Hlavatících ředitel školy a na společenský večer přijely třídu podpořit a seznámit se s ní dvě další vyučující ve třídě.

Nabízíme výběr fotek a hodnocení třídy a třídní učitelky.


Hodnocení účastníků

Krátké hodnocení třídní učitelky:

Děkuji za sebe a třídu 1.C za to, že jste nám vytvořili ideální podmínky v začátcích našeho třídního soužití k tomu, abychom se vzájemně poznali.

Pobyt v Hlavatcích byl po všech stránkách výborně připravený: vtipný, zajímavý a pestrý program, přátelský a citlivý přístup ke studentům i učiteli, pěkné a pohodlné ubytování a dostatek dobrého jídla.

Za pouhé dva dny máme k sobě mnohem blíž a začínáme v „NAŠÍ 1.C“.

Díky!

Mgr. Romana Loudínová, třídní 1.C

Vyběr z hodnocení studentů, všechno by se nám nevešlo :-) :

Líbilo se mi tu, až na čaj z kýble. Jsou tu příjemní a milí lidé a měli pro nás připravený zábavný program. Nejvíce mě bavily sportovní hry.

Míša E.

Vadil mi zvon, který budil, jinak jsem si celý kurz užil, hlavně nápadité hry.

Michal

Moc se mi tu líbilo. Bylo to zábava. Bavilo mě hrát tu hru v noci a bavil mě společenský večer.

Klára

Bylo to super, jenom ty hlavolamy mi moc nešly. Nejvíc se mi líbily aktivity, které byly venku.

Ondřej

Bylo to tu super na seznámení a práci v týmech. Líbil se mi hodně program. Mohlo by to být delší.

Žaneta

Bylo to tu v pohodě, až na kostelní zvon, který mě pokaždý vzbudil.

Vítek

Byla to krása. hrozně se mi líbil přístup lidí, kteří nám adapťák organizovali. Asi to také bylo zásluhou dobrého počasí, ale hlavně celého našeho kolektivu včetně Mocné Máří a Junáckého Josefa. Prostředí venku i vevnitř je nádhera. Líbily se mi vícemístné pokoje, protože se seznámíte ještě lépe. A hlavně během her jsme se zasmáli. Byly to ty nejlépe strávené dny.

Tereza M.

Adapťák v Hlavatcích byl pěkný. Program byl zajímavý, nejvíce se mi líbila taktická hra.

Zdenda

Bylo to super! Díky různým aktivitám jsme se lépe poznali a změnila jsem na spoustu lidí svůj názor. Odnáším si z toho plno super zážitků a vytknout tomu ani nic nemůžu :-)

Kája D.

Mně se tu velmi líbilo. Ubytování super, jídlo také. Program byl dobrý až na čtvrteční odpoledne, kdy mi to přišlo moc zdlouhavé. Jinak si není na co stěžovat.

Jakub

Mně se tu moc líbilo. program byl skvělý a dobře rozvrhnutý i s pauzami. Vedoucí byli moc fajn a hodně se zapojovali. Za poslední dobu jsem se v Hlavatcích hodně nasmála. Jen mě mrzí, že na spodním patře byla zima a odjíždím s rýmou. Jinak bych se sem určitě vrátila.

Terka Š.