První pomoc nejsou žádné čáry

19.12.2008

Jak rozpoznat život ohrožující stav? Co dělat a co naopak nedělat? O tom a o mnohém jiném byla přednáška, kterou jsme připravili na objednávku pro společnost Eurofarms, s.r.o. Přednáška se konala 19. 12. 2008 v Komárově.

První pomoc nejsou žádné čáry. Hlavně nepanikařit!

Těmito slovy začíná obrazová prezentace, kterou doprovázel své vystoupení MUDr. Ondřej Franěk. Pan doktor přijel přednášet problematiku první pomoci zaměstnancům společnosti Eurofarms, s.r.o. v rámci pravidelného povinného školení bezpečnosti.

Lidé, kteří se přednášek tohoto lektora účastní, se obvykle shodují na jednom – O první pomoci slyšeli již mnohokrát, ale s takovýmto podáním problematiky se setkávají poprvé.

Pan doktor má totiž poutavý projev, umí říct složité věci jednoduchým a pochopitelným způsobem a hlavně má obrovskou spoustu zkušeností z praxe.

Hodnocení bezpečnostního technika společnosti a pár fotografií si můžete prohlédnout níže.


Hodnocení účastníků

Dne 19. prosince 2008 provedl v naší společnosti školení první pomoci pan MUDr. Ondřej Franěk. Chtěli bychom poděkovat za toto školení, které jsme hodnotili jako velice praktické a přínosné zejména po stránce odborného a srozumitelného výkladu. Velkým přínosem pro pochopení smyslu a podstaty problematiky první pomoci byly názorné ukázky a příklady z praxe samotné.

Michal Horňák, bezpečnostní technik společnosti