Spolu mimo školu 2015 - 1.A

2.9.2015 - 4.9.2015

Již šestým rokem připravujeme 2,5 denní pobytové akce pro studenty prvních ročníků táborského Gymnázia Pierra de Coubertina. Na první z pobytů odjíždí třída 1. A spolu se svým třídním učitelem.

Počasí přálo, program byl pestrý, jen na společenský večer se letos příliš nepoštěstilo. Zprvu dorazila pouze jedna statečná vyučující, a chvíli po začátku společenského večera se situace o 100% zlepšila, když dorazila druhá reprezentantka pedagogického sboru:-). O to víc děkujeme oběma za návštěvu a podporu.

Hodnocení třídního učitele si můžete přečíst níže, hodnocení studentů dodáme již brzy.


Hodnocení účastníků

Hodnocení třídního učitele:

Adaptační kurz pro třídu 1. A splnil svůj účel.

Věta, která vystihuje tři dny prožité s žáky třídy 1. A dvojjazyčného studia z pohledu třídního učitele. Jedna věta by ale byla málo. Nedokázala by popsat vše, co se za ty tři dny událo. Především se všichni žáci znají křestními jmény. Možná už tuší, na koho se mohou spolehnout. Dokáží se domluvit a společně pracovat. Jsou schopni se zorganizovat a plnit zadané úkoly. Vědí, kdo se stydí nebo nestydí zpívat. Mají představu o tom, co znamená pracovat v týmu. Vědí, kdo v noci chrápe. Kdo má jaké záliby. Kdo je sportovec. Kdo muzikant. Kdo má přirozenou autoritu a kdo jim v případě nějakého problému může pomoci. Troufám si říct, že vědí i něco o svém třídním učiteli. V takovém případě pak může platit i velmi strohá věta z úvodu. Adaptační kurz pro třídu 1. A splnil svůj účel!

PS: Díky všem organizátorům, kolegům a rodičům žáků. Bez nich by tento text nemohl vzniknout.

Mgr. Miroslav Velík, třídní učitel 1.A

Studenty 1.A jsme na konci pobytu požádali, aby uvedli + a – akce, kterou právě absolvovali. Z hodnocení vybíráme:

PLUS

MÍNUS

Andrea

Moc se mi tady líbilo, protože tu byly aktivity, které nás nutily spolupracovat a být spolu. Našli jsme si kamarády a společné zájmy. Vedoucí byli super, sympatický a milí. Prostředí a ubytování úžasný. Jídelna je taky celkem super a vaří dobře. Hodně mě bavil softball a vlastně vše.

Barbora

PLUS

MÍNUS

Marie

PLUS

MÍNUS

Andrea

PLUS

MÍNUS

Lucka

Bylo to tu skvělé, protože jsme se opravdu seznámili a ani trochu jsme se tu nenudili (alespoň já ne:-)

Anna

Líbilo se mi všechno, hlavně hry a společenský večer, taky byly hezký pokoje. Jsem ráda, že jsem tu mohla být.

Lia

PLUS

Dana

PLUS

MÍNUS

Erik

PLUS

Martin