Spolu mimo školu - 1.A GPdC Tábor

3.9.2014 - 5.9.2014

Spolu mimo školu je dvou a půl denní pobytová akce připravená ve spolupráci OS Mimoni a pedagogů GPdC Tábor. Cílem pobytu je umožnit žákům lépe se adaptovat na prostředí nové školy, seznámit se s novými spolužáky, třídním učitelem a vyučujícími ve třídě. Protože se jedná o třídu bilingvního studia, jezábavný program částečně zaměřen jazykově. Členem lektorského týmu je rodilý mluvčí a absolventi bilingvního česko-francouzského studia.


Hodnocení účastníků

Bylo to super. Všechny jsem lépe poznala, jídlo bylo nejlepší, škoda, že to není každý rok :-D.

Ruth

Chtělo by to víc stravy (svačiny), jinak všechno dobrý.

Julča

Všechno bylo fajné. Je zvláštní, jak jsme se všichni za těch pár dní spřátelili. Vlastně nemám, na co bych si stěžovala, takže 5 hvězdiček :-D

Emma

Myslím, že to proběhlo, jak mělo. Vytvořili jsme dobrou partu, líbilo se mi tu.

Dan B.

Myslím, že jsme se skvěle seznámili a to bylo účelem kurzu, takže byl SUPER!

Ria

Program se mi líbil, bylo to super, jídlo mi moc chutnalo!

Adéla

Příjemně jsem se bavil při kolektivních soutěžích. Moc rychle nám to uteklo, nebylo by od věci adaptační kurz prodloužit.

Tomáš

Krásné prostředí, dobré jídlo, mnoho zábavných her.

Pája

Kurz se mi líbil, naučili jsme se spolupracovat a navzájem si pomáhat.

Helena

Adaptační kurz hodnotím jako velice přínosný jak pro žáky samotné, tak pro mě jako třídní učitelku. Vhodně vybrané a fyzicky přiměřeně náročné aktivity přispěly k tomu, že se děti seznámily a poznaly snad trochu povahu jeden druhého, protože byly nuceny ji projevit. Také pochopily, že je dobré si občas pomáhat. Já jsem moc ráda, že jsem je mohla poznat nejdříve mimo třídu, a že jsem mohla pozorovat, jaké se mezi nimi vytvářejí vztahy. Po organizační stránce vše fungovalo, jak má, oceňuji, že program byl do detailu propracovaný. Závěrem bych chtěla poděkovat organizátorům, že nezapomněli objednat hezké počasí.

Těším se někdy na viděnou.

Jana Lešková, třídní učitelka