Spolu mimo školu 2022 - 1.B

12.9.2022 - 14.9.2022

Adaptační kurz pro 1.B čtyřletého studia GPdC pod vedením Pepíka Boháče.

Poslední z letošních seznamovacích pobytů v Hlavatcích patřil třídě 1.B a jejich třídní. Z hodnocení vyplývá, že si to studenti užili nadstandardně, takže se v hodnoceních objevovala v podstatě samá pozitiva.

Na společenský večer se přijela podívat jedna další vyučující ve třídě. Fotek dáváme jen pár, více fotek v albu na našem Facebooku.


Hodnocení účastníků

Hodnocení třídní učitelky:

Ubytování bylo zcela vyhovující a čisté. Strava taktéž – bohaté snídaně, velké porce, kvalita přiměřená. Program byl vyvážený. Hodně se mi líbily sportovní aktivity a strategická hra v úterý odpoledne. Žádná z aktivit nebyla, alespoň z toho, co jsem vypozorovala, vnímána negativně. Všichni se do programu zapojili, nikdo si nestěžoval na diskomfort nebo únavu. Oceňuji benevolenci lektorů – pozdnější večerka, možnost opustit budovu v čase volna, jí do restaurace nebo do obchodu. Profesionální, ale zároveň velmi přátelský přístup lektorů.

Štěpánka Nekorjaková

Vybraná hodnocení studentů:

Pozn. jedno hodnocení psané španělsky uveřejňujeme v originále výše ve fotkách, i s překladem.

Upřímně jsem od kurzu moc neočekával, ale hned po první akci jsem změnil názor. Líbila se mi kreativita a vedení akcí, sportů a obecně všeho. Příjemné prostředí, ochotní lidé, zábavné hry a naprosto famózní jídlo. Nesmím zapomenout na útulné pokoje. Moc jsem si to užil a vřele doporučuji!

Ondra

I když se mi nějaké činnosti zdály zpočátku zvláštní a občas i trochu nudné, tak jsem vždycky pochvíli zjistil, že je to vlastně fajn a užíval jsem si to (např. sčítání popisných čísel). Jinak jsem byl s programem fakt spokojený a všechno mě bavilo (něco víc, něco míň). Možná bych vyměnil jednu nebo dvě aktivity za něco více povídacího, abychom se zvládli poznat i z jiných úhlů pohledu. Závěrečný večer byl taky fakt skvělej. Děkuju.

Kreativní Kuba

Fakt pěkný. Strava teda tak 7/10, aktivity 9,5/10. Byla tu hrozně přátelská atmosféra. Nejlepší byl asi volejbal s ručníkama a nejhorší ty kolíčky s křupkama. Velice se mi tu líbilo. Přiznám se teda, že když Pepa promluvil, tak jsem se opravdu polekala, protože má opravdu silný hlas. Ale celkově MEGA dobrý.

Tvrdohlavá Terka

Já bych začala tím, že strašně moc děkuju! Program byl fakt 100% naplněný a všechny aktivity byly originální a strašně zábavné. Super bylo, jak fyzické a klidné úkoly byly rozděleny, takže jsme nikdy nebyli moc unavení. Moc příjemné bylo taky víc volnosti. Muselo to všechno dát moc práce na vymyšlení i na příprav, takže já moc děkuju, že jste si tu práci dali. Jediné, co bych řekla, že hra s kartičkama (osobní bankrot, smrt partnera…) bylo možná malinko morbidní na pondělní večer.

Klára

Celé 3 dny jsem si užila, moc se mi to líbilo. Na takových akcích mám ráda trošku akčnější program, takže tohle bylo pro mě úplně ideální. Jedna z aktivit, která mě teda extrémně nebavila, byla snídaně (slepý, hluchý, bez rukou…) Jídlo chválím. Jsem vyřízená. Ubytování perfektní.

Jemná Janča

Pobyt v Havatcích byl super. Ubytování krásné, jídlo výborné, snídaně famózní. Program, který byl ložen z velmi zábavných, hodně sportovních a logických aktivit mě moc bavil. Zažila jsem tu takové druhé kratší prázdniny. Bylo to tu prostě senzační! Tento adapťák mě s mýma novýma spolužákama hodně sblížil.

Amča

Moc se mi to líbilo. Program byl dobrý a pestrý a každý si našel to své. Pokoje byly pěkné a čisté. Strava byla super. Na to, že jsem vybíravá, tak mi moc chutnalo. Tu snídani kriplů vám ale nezapomenu :-). Celkově se mi to moc líbilo a jsem ráda, že jsem tu mohla být. Tři dny byly úplně ideální. Jsem úplně znavená. Dávám 9 zavázaných rukou z 10 – vždy je prostor pro zlepšení.

Báječná Barča

Osobně mě tenhle kurz hrozně moc bavil. Bylo mi tu příjemně. Jídlo tu bylo suprový (hlavně svačinky) a instruktoři báječní. Večerku bych ještě klidně prodloužila. Užila jsem si moc volejbal a opékání. Konečně jsme se začali bavit jako celek a opravdu jsme se poznali.

Nela

Adaptační kurz se mi líbil. Ubytování a strava v pohodě. Program byl zábavný a bavilo mě to. Bylo dost i volného času, který jsem si užil. Celkově se mi tu líbilo.

Tomáš

Ubytování bylo skvělé, pokoje velké a pohodlné. Jídlo mi také velice chutnalo, obzvlášť jsem byla mile překvapena, jak velký výběr jídla jsme měli k snídani. Aktivity, co jsme dělali, mi přišli velice zajímavé a moc mě bavily. Krásné prostředí. Moc bych chtěla poděkovat pořadatelům i škole za tento kurz, protože jsem si ho vážně moc užila.

Sára