Spolu mimo školu 2021 - 1.C

8.9.2021 - 10.9.2021

Adaptační kurz třídy 1.C GPdC Tábor

Trio adapťáků uzavírala letos tířda 1.C – 30 studentů a jejich třídní učitelka, kteří si přijeli užit program připravený týmem ve složení Pepa, Máří, Tomáš a David. I do třetice všechno klaplo – počasím počínaje a celým průběhem akce konče.

Na společenský večer dorazili další dva vyučující ve třídě.


Hodnocení účastníků

Hodnocení třídní učitelky:

Hlavatce – adaptační kurz pro prváky Gymnázia Pierra de Coubertina, 8. – 10.9. ?

Tři dny v pohodlném, bezpečném prostředí. Vše připraveno, vše funguje hladce : program je promyšlený, pestrý a zajímavý (pro skupinu 30 mladých lidí s různými zájmy a schopnostmi !).Tým instruktorů je zkušený a profesionální,zá­roveň přirozený, přátelský. Jídlo výborné, ubytování čisté, areál dokonale uzpůsobený pro všechny typy aktivit. Jako třídní mám tedy jedinečnou příležitost poznávat nové svěřence v situacích, které prostor třídy nenabízí. To považuji za luxus a jsem za tuto možnost moc ráda.

Prostě : tři dny společných zážitků urychlily naše vzájemné poznávání a sbližování a díky perfektní organizaci budou určitě na seznamu našich hezkých vzpomínek na gympl.

Díky za sebe a za 1.C! Všem třídním upřímně doporučuji.

Romana Loudínová

Vybraná hodnocení studentů:

Podle mě byl kurz velmi zábavný a užitečný. Za tři dny jsme se poznali mnohem lépe, než bychom se poznali za dva týdny ve škole. Některé hry mě nebavily například pakobal a karaoke, ale většina ano. Bylo dobře, že jsme měli dostatek volného času, protože jsme se mezi sebou mohli volně poznávat. Jídlo bylo dobré.

Sebastian

Na adaptačním kurzu se mi líbilo. Opravdu rychle jsme se stmelili a vždy dokázali spolupracovat. Hry a aktivity byly dobře promyšlené, jídlo chutnalo a zážitky jsou nezapomenutelné.

Veronika Š.

Adaptační kurz hodnotím na výbornou, Líbilo se mi tu. Seznámila jsem se se třídou a řekla bych, že jsme vytvořili dobrý kolektiv díky vtipným, originálním a zábavným aktivitám různých typů. Čtvrteční snídaně byla super. Museli jsme si pomáhat, abychom se vůbec najedli. Některé úkoly na zamyšlení mě tolik nenadchly, ale nudu jsme skoro ani nezažila.

Aneta K.

Adapťák překonal má očekávání úplně suverénně. Nejprve jsme se bála kolektivu, ale naše třída je úžasná! Doslova jsem si sedla s každým s naší nové třídy. Jídlo, ubytování, vedoucí a již zmiňovaný kolektiv byli naprosto luxusní. Nejvíc mě bavila asi noční bojovka. Zato nejmíň mě bavil pétanque. Adapťák se mi velice líbil a myslím, že je to zážitek na celý život.

Nela K.

Nejvíce se mi tu líbily sportovní aktivity a volno. Logické úkoly mě také bavily, zejména ty praktické, některé ale byly velmi těžké. Nejlepší sportovní hra pro mě byly gorodky. Jídlo mi také hodně chutnalo a myslím, že na adapťáku není třeba nic měnit.

Martin R.

Velice se mi líbila ta strategická týmová hra, ale mohla být trochu delší. Program byl zábavný, dobře připravený a plný. Myslím, že to splnilo svůj účel a všichni jsme se sblížili. Je tu i dobrá kuchyně a hezké pokoje.

Katka

Bavily mě originální hry, které byly promyšlené a velice nás sblížily. Adapťák splnil svůj účel nás seznámit a spojit nás dohromady. Moc dobře nám tu vařili, ovšem jsem trochu zklamaný, že nebyl BRAMBOROVÝ SALÁT. Ale jinak to byla super akce, na kterou budeme jako třída ještě dlouho vzpomínat.

Michal