Angličtina žádná dřina I.

1.3.2019 - 3.3.2019

24 hodinový konverzační kurz angličtiny pro učitele všeobecně vzdělávacích předmětů z gymnázia Benešov.

1.– 3. března se konal pobytový kurz Angličtina žádná dřina I s podtitulem S žáky/studenty na školní akci v zahraničí.

Osm účastnic z Gymnázia v Benešově se tak vydalo na cestu do Londýna s Headonia tours. V pátek nastoupily do autobusu ve vzdělávacím středisku v Hlavatcích a vyrazily na cestu. Během ní si na vlastní kůži vyzkoušely nejrůznější situace, které mohou při cestování v zahraničí nastat: ubytovaly se v hotelu, vypořádaly se se ztrátou zavazadel, naplánovaly si výlet v Londýně, nakoupily v tradičním fast food občerstvení, navštívily nejznámější památky, projely se taxíkem, vedly společenskou konverzaci, a dokonce i vypovídaly na policii, a to všechno v angličtině.

Cílem kurzu bylo probudit jazykové znalosti účastnic tak, aby je mohly použít v praxi. Kurz je určen pro učitele všech předmětů, kteří sice nemají anglický jazyk v aprobaci, ale mohou se někdy ocitnout v situaci, kdy ho budou muset použít. Tomu je také přizpůsoben program kurzu. A naše milé, spolupracující a akční účastnice v něm obstály na výbornou.


Hodnocení účastníků

ANGLIČTINA ŽÁDNÁ DŘINA

S Evou Kotrčkovou a Petrou Nagyovou to opravdu platí.

Na co se můžete těšit:

Vřele doporučujeme,

účastnice kurzu z Gymnázia Benešov

V dotazníku zpětné vazby měli účastníci ohodnotit body na škále 1 – 10 (10 bodů = nejlepší) program, organizaci kurzu a ubytování.

Účastnice ocenily pestrý program, laskavý přístup lektorek, výbornou kuchyni i kulturní život v obci (konaly se zrovna „maškary“). Děkujeme a těšíme se na viděnou někdy příště.