Spolu mimo školu - 1.B 2018/2019

10.9.2018 - 12.9.2018

Adaptační pobyty pro studenty prvních ročníků GPdC.

Trojici „adapťáků“ zakončila třída 1.B a její třídní učitelka. Kurz programově zabezpečil tým pod vedením Pepíka Boháče. Na úterní večer nedorazil žádný další z pedagogů třídy, přes to se třída bavila výborně.

Níže výběr fotografií a brzy i hodnocení kurzu.


Hodnocení účastníků

Z hodnocení studentů vybíráme:

Tyhle dva dny jsem si moc užila, jsem ráda, že mám takovou supr třídu. Aktivity a hry, co jsme tu hráli, mě bavily a vařili tu dobře. co víc si přát. Ráda jsem své spolužáky poznala zrovna tady.

Naty

Bylo to tu moc pěkné, všichni jsme si to tu společně užili. Lépe jsme se seznámili, supr program a zábava, jídlo a ubytování bylo také dobré. Pobyt by mohl být delší, všechno to rychle uteklo.

Nikča

Byli tu milí vedoucí, kteří vymysleli zajímavé hry. Dobrá strava. Ocenila jsem volnější večery a pozdější večerky. Naší třídě to určitě pomohlo v adaptaci. Líbilo se mi tady.

Adéla S.

Bylo to celkem fajn, užila jsem si to. Program byl hezky vymyšlený. Druhý večer byl asi nejlepší, hlavně ty písničky. Jídla byla výborná, až na to maso s bramborem. Splnilo to svůj účel a za to jsem ráda.

Monika

Bylo to tu moc hezký, dobře vařili. Špatně se mi spalo, byla mi zima. nějaký hry mě bavily, nějaký ne. Už znám všechny jménem, někoho i trochu líp.

Simča

Líbilo se mi tu, všichni jsme se navzájem alespoň trochu poznali, takže myslím, že účel adaptačního kurzu byl splněn. Měli jsme dobrý program, který nás donutil k týmové spolupráci. Měli jsme dostatek jídla a pití, takže hlady jsme neumírali. Klidně bych tu zůstala i déle.

Denisa

Náš adapťák byl naprosto bezchybný! Rozhodně mi pomohl poznat a zapadnout mezi lidi víc, než kdybychom zůstali ve škole. Díky němu bude naše třída perfektní tým a ty čtyři roky si určitě užijeme. Skvěle tu vaří, chybí mi tu jen automat na kafe :-)

Lenka

Bylo to fajn, celkem jsem si to užil. Druhý večer byl super, hlavně ty songy, ale i to další. Adaptoval jsem se. Hledání domů bylo fajn, jídlo bylo fajn. Ubytování bylo fajn.

Miki

Adapťák jsem si moc užila. Určitě stmelil celou naší třídu a měli jsme možnost se lépe poznat. Moc nás bavily týmové hry a náš volný čas, který jsme mohli strávit po svém a tím jsme měli možnost se co nejlépe poznat. Byly to skvěle prožité 3 dny.

Vanda

Většina her byla poměrně zajímavá. Ke stmelení kolektivu byl program určitě přínosný. Osobně mě bavila „dětská“ verze softballu a strategická hra s logickými a sportovními úkoly. Super bylo, že nám organizátoři nechávali dostatek prostoru. Druhý večer nám nechali pozdější večerku. Ale trochu jsem se také nudil.

Kryštof

Celkově jsem si to tu moc užil. Bylo tu příjemné prostředí i lidi. Aktivity byly podlé mého dobře vymyšlené a jídlo bylo naprosto v pořádku.

Ondra

Osobně jsem s tímto adaptačním pobytem dost spokojený, protože jsme hráli a trávili čas vesměs spolu a myslím, že nám to dost pomohlo, protože před tím byla třída rozdělena na skupinky a měli jsme blok mluvit s ostatními. Tohle se, myslím, všechno změnilo a utvořila se prakticky jedna velká skupina = třída. Děkujeme.

Filip

Adaptační kurz pro první ročník byl rozhodně přínosem jak pro studenty, tak pro třídního učitele. Studenti se pod vedením lektorů účastnili rozmanitých her, plnili úkoly a díky tomu se během tří dnů poznali mnohem lépe než ve školních lavicích za několik týdnů. Poměr aktivit a osobního volna byl vyvážený, přístup lektorů vstřícný. Myslím, že se podařilo zbořit zábrany a vytvořit podmínky pro vznik nových kamarádství v rekordně krátkém čase. Jako start do nového prostředí a kolektivu to nemělo chybu.

Mgr. Martina Černá, třídní učitelka 1.B