Angličtina žádná dřina II. – Efektivní i efektní prezentace v angličtině (uzavřený kurz)

8.12.2017 - 10.12.2017

Intenzivní tematický kurz angličtiny pro učitele všeobecně vzdělávacích a odborných předmětů Akce je akreditovaná v systému DVPP MŠMT.

Jeden ze tří nabízených konverzačních kurzů angličtiny.

Umění prezentace patří mezi základní profesionální dovednosti. Nabízený kurz je určen mírně pokročilým uživatelům anglického jazyka a zaměřuje se na nácvik základních prezentačních dovedností. Cílem je, aby si frekventanti kurzu dokázali vytvořit vlastní prezentaci odborných témat v angličtině a přednést ji před publikem. Kurz je tak nabídkou vzdělávací akce, v rámci které mohou pedagogové – nejazykáři – rozvíjet své prezentační dovednosti v anglickém jazyce, a to konkrétně na odborných tématech své aprobace.

Pro školy a učitele: Bližší informace o tématech dalších plánovaných konverzačních kurzů angličtiny akreditovaných pro projekt ŠABLONY najdete v tomto letáku. V letáku je odkaz na dotazník předběžného zájmu. Další reprízu tohoto kurzu plánujeme v případě zjištěného předběžného zájmu.


Hodnocení účastníků

V závěru kurzu si každý z účastníků vybral jeden citát, který mu nejvíce asocioval se zážitky intenzivního jazykového víkendu.

Ten můj zde používám pro hodnocení: „The human brain starts working the moment you are born and never stops until you stand up to speak in public“.

Pravda je, že ten můj v okamžiku prezentace opravdu pracovat přestal, byť publikum při mé prezentaci bylo vstřícné a vlídné :-) (a dokonce se na nic neptalo :-)))…), ale každopádně jsem svoje téma odprezentovala v angličtině :-) a to je, věřte nebo ne, tím největším vyznamenáním pro hodnocení kvality obsahu kurzu a především jeho lektorek.

Díky holky :-).

Pavla Trčková, Gymnázium Pierra de Coubertina