Mimoni v Mimoni i mimo ni

30.6.2017 - 2.7.2017

Desáté výročí činnosti organizace jsme oslavili v Mimoni i mimo ni :-)

Pozvali jsme více než 120 lidí, kteří se v průběhu 10 let činnosti spolku do jeho aktivit nějakým způsobem zapojili… sešlo se nás 13 + jedno mimoní mimimo :-). Akce to byla komorní, příjemná, veselá, odpočinková, výletní.. bude na co vzpomínat.

Organizátoři přijeli již v pátek, v sobotu dopoledne jsme se všichni sešli v Mimoni, kdo nestihl, připojil později v průběhu programu.

Vznikly dva památeční foto komiksy na téma Mimoni v Mimoni (za cca 4 hodiny nafotit v exteriérech (popř. interiérech) Mimoně foto komiks s libovolným „mimoním“ příběhem a ten večer předvést druhé z tvůrčích skupin).

Zde jsou výtvory:

Skupina: Mirek, Helča, Eva, Marek, Hanka, Tomáš

Skupina: Pavla, Máří, Martin, Ondra, Kamila (slovník mimoňsko/český a česko/mimoňský je zde)

Z Mimoně jsme se vypravili na pekelný výlet (Pekelné doly a Pekelný jícen), v jehož průběhu se k nám připojila poslední dvojice účastníků a pak jsme se přesunuli do penzionu U Koubusů, kde jsme si dali večeři.

Večer jsme si na chalupě pod Hlavaticí prohlédli si komiksy, popěli a popovídali a tím se vlastně i rozloučili s chalupou, která v brzké době změní majitele…

Nedělní program byl již odjezdový, ti, kdo nespěchali či neměli jiné plány se prošli po červení na Valdštejn a dále po modré na Kopicův statek a skalní reliéfy v jeho blízkosti. Díky všem zúčastněným za velmi příjemný začátek léta. Bylo nám s Vámi všemi moc dobře.

DĚKUJEME SPOLEČNOSTI MEDIPRAX CB, s.r.o., která naší jubilejní oslavu finančně podpořila.

P.S. Proč se ten vepřový plátek do fotek nahrál vzhůru nohama opravdu nevím… Možná je to MIMOŇ :-).