Outdoorový den pro Českou Spořitelnu

20.10.2007

Jednodenní akce s rozmanitým programem připravená pro pracovníky ČS na objednávku jako odměna za celoroční práci proběhla v Dobronicích u Bechyně (okr. Tábor).

V sobotu 20.10. nastal den „D“ – den díkuvzdání nebo též outdoorový den České spořitelny v Táboře. Počasí nám sice příliš nepřálo, ale nepršelo, nefoukalo, a tak zimu jsme zaháněli pohybem a teplými nápoji.

… A jak to probíhalo? Zeptejme se přímé účastnice…

Sešli jsme se už dopoledne v penzionu U jezu v Dobronicích u Bechyně. Soutěžit začalo nejprve naše vedení (každý správný manažer musí jít příkladem) a po obědě jsme se do toho pustili všichni. Program nám zajišťovalo „Občanské sdružení Ve škole i mimo ni“ a každý si mohl vybrat, co se mu líbí – od návštěvy dobronického hradu, přes gorodky, bocciu, golf až po indiacu, frisbee či pálkovanou.

Celý vyhladovělí jsme se pak vrhli na prase, ze kterého nezbylo téměř nic. A pak začal večerní program. Zlatým hřebem večera byla travesti-show, neméně atraktivní byla i pěvecká soutěž karaoke. Některé jedince jsme nemohli odtrhnout od mikrofonu. Tančilo, zpívalo a jedlo se až do brzkých ranních hodin. A druhý den rozhodně bylo na co vzpomínat. Děkujeme za spolupráci personálu penzionu U jezu a „mimoňům“ za perfektní program!

Pavla Sedláková Česká spořitelna, Tábor