Rodinné hry 2019

3.8.2019 - 10.8.2019

Aktivní dovolená pro rodiny s dětmi od 2 let věku

Tady už ročníky ani nepočítáme :-). Akce se koná každoročně od roku 1994. Pod hlavičkou Mimoňů je to asi 11. ročník.

Tématem letošního tábora byl „Rok 2020“.. takže jsme v průběhu týdne, trochu napřed, prožili příští rok. Táborové zážitky si pak budeme celý rok připomínat táborovým kalendářem, na který se mohou táborníci těšit na konci tohoto kalendářního roku.


Hodnocení účastníků

O hodnocení jsme tentokrát poprosili nováčky v partě.

Mamka Hanka byla nováčkem ve své roli, nikoliv však ve Vrážném. Tam se vrátila po několika letech, kdy byla na tomto místě nejprve jako účastnice tábora dorostu (opakovaně) a pak jako teta-lektorka na několika ročnících rodinných her. Dobří holubi se zkrátka vracejí :-)…

Konečně po několika letech návrat do Vrážného. Tentokrát pohled z druhé strany – jako účastník s 2,5letou babytábornicí, ze které se do budoucna pravděpodobně vyklube spíš profesionální tanečnice pohybových písniček nebo pomocná síla v kuchyni, než orienťácká princezna, no uvidíme… :-) Děkuji moc celému organizačnímu týmu za výborný program, do kterého se dalo napasovat i takhle malé dítě, děkuji tetám z kuchyně za trpělivost, že si tak dlouho nechaly kecat do vaření od naší malé tábornice, a že ji konečně naučily jíst obědy. Opravdu aktivně strávený týden s dětmi na krásném místě, které ze srdce jen tak nezmizí.

Hanka + Markétka (2,5 roku)

Po 13 letech jsem se vrátil do vráženského údolí. Tentokrát se svými dvěma dcerami (3 a 4 roky). Naštěstí se nezměnilo skoro nic. Nádherné údolí, příjemní vedoucí, táborové zvyky, bohatý, a hlavně promyšlený program, skvělá kuchyně a parádní atmosféra. Vše zachováno. Každý den o nás bylo pečováno. Během dne byly organizovány soutěže, výlety a závody jak pro samotné děti, tak pro rodiče a pak program pro všechny dohromady. Letošní téma „ROK“, kdy jsme během týdne zažili všech 12 měsíců, bylo završeno Ježíškem a silvestrovským ohňostrojem.

Díky moc všem, co se o nás starali a těšíme opět za rok :-)

Martin + Anička + Terezka