Spolu mimo školu - 1.A 2018/2019

5.9.2018 - 7.9.2018

Adaptační pobyty pro studenty prvních ročníků GPdC.

Jako druhá v pořadí se zúčastnila svého „adapťáku“ třída 1.A se svou třídní učitelkou. Přijelo všech 18 žáků třídy, a ve čtvrtek večer, kdy třída pozvala své učitele dalších předmětů, dorazili i další dva pedagogové školy.

Lektorskému týmu šéfoval Martin Smrž.

Níže několik fotek z průběhu kurzu.


Hodnocení účastníků

Vybraná hodnocení žáků třídy:

Děkuji za zábavné 3 dny. Ohledně ubytování, jsou tu krásné modernizované pokoje. Kuchařky byly milé a jídlo mi chutnalo. Hry byly zábavné, člověk se tu dobře seznámí s třídou a zbaví se stydlivosti. Moc to doporučuji.

Štěpánka Kubecová

Bylo to lepší, než jsem si myslela. Myslím, že nás to hodně sblížilo, jen škoda, že to není delší.

Anna Divišová

Moc vám děkuji za nádherné 3 dny pobytu zde v Hlavatcích. Bylo to tady super a lépe jsme se seznámili. Jídlo bylo velmi dobré, program byl velmi pečlivý a dobře povedený. Děkuji!

Alžběta Žížalová

Bylo to super, jel bych sem znovu. Víc než jsem čekal, super program.

Jan Sovadina

Bylo to nej (škoda, že tu nejsme déle). Za mě dávám 10 bodů z 10ti.

Michal Kouba

Adapťák jsem si moc užila! Program byl zábavný a velice pestrý. S novými spolužáky nás to sblížilo. Nevadilo by si mi to někdy zopakovat.

Elen Skaláková

Hodnocení třídní učitelky:

Kurz splnil účel.

Studenti se zábavnou a nenásilnou formou lépe poznali, stmelili kolektiv, vytvořili nové vztahy . Pozitivně hodnotím organizaci, výběr aktivit, nápaditost her,soutěží a přihlédnutí k francouzské orientaci jejich výuky . Velmi oceňuji milé, vstřícné a profesionální chování hlavního šéfa ing. Martina Smrže a obou lektorů Tomáše Doudy a Viktorie Smítkové.

Děkuji za fotky.

S pozdravem Ivana Turková, třídní učitelka 1.A